UDARNA INFORMACIJA VOJSKE SRBIJE: Sve se događa tačno u 19.30!

Autor:

Vesti

06.04.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obaveštavamo građane da je radi obezbeđenja prostora za kretanje i manevar vučnih vozova uvedena zabrana parkiranja vozila u ličnom vlasništvu duž čitave Matrozove ulice uz železničku stanicu Batajnica, navodi se u saopštenju Vojske Srbije.

UDARNA INFORMACIJA VOJSKE SRBIJE: Sve se događa tačno u 19.30!

Foto: ST/N. Mutić

Helikopteri Vojske Srbije večeras će, u okviru redovne letačke obuke, nadletati širi region Banjice.

- U okviru redovne letačke obuke vazduhoplovi Vojske Srbije će 6. aprila 2023. godine, u vremenu od 19:30 do 22:00 časa, izvršiti više sletanja i poletanja sa helidroma Banjički vis - saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Podsećamo da je planirano je da ostali transporti vojne tehnike, od železničke stanice Batajnica na vojni aerodrom "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović", budu završeni do 14. aprila.

Foto: printscreen

 

U okviru priprema predstojećeg prikaza sposobnosti Vojske Srbije na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici 22. aprila 2023. godine, od 4. do 14. aprila 2023. godine planiran je transport vojne tehnike.

Ministarstvo odbrane Srbije oglasilo se povodom ovog transporta.

Obaveštavamo građane da je radi obezbeđenja prostora za kretanje i manevar vučnih vozova uvedena zabrana parkiranja vozila u ličnom vlasništvu duž čitave Matrozove ulice uz železničku stanicu Batajnica, od raskrsnice sa ulicom Vojvode Nikole Stanjevića do kraja Matrozove ulice, odnosno do kraja utovarno-istovarnih rampi železničke stanice - navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading