JEŠIĆ VRATIO TADIĆA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Bivši predsednik udario na EPS, nekadašnji saborac ga podstio na rane radove!

Autor:

Vesti

06.04.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Tadić, lider SDS i bivši predsednik države, delio je na Tviteru lekcije o vrednosti EPS, pa ga je bivši saborac Goran Ješić podsetio da je u njegovo vreme NIS prodat Rusima u bescenje

JEŠIĆ VRATIO TADIĆA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Bivši predsednik udario na EPS, nekadašnji saborac ga podstio na rane radove!

Foto: Tanjug/J.Ilić, ST-V.Lukić

Boris Tadić je na pomenutoj društvenoj mreži komentarisao kapitalnu vrednost jednog od naših najvećih JP. 

- Da li je stvarno moguće da je od dolaska SNS-a na vlast 2012. godine do danas kapitalna vrednost EPSa smanjena sa 14 mlrd evra na 3,1 mlrd, kako pokazuju neke procene?! Ministarka energetike mora odmah javnosti da odgovori na ovo pitanje! - napisao je Tadić. 

 

 

U moru tvitova posebno se izdvojio onaj Gorana Ješića, nekadašnjeg visokog funkcionera DS (u vreme kada je na čelu DS bio upravo Tadić). 

- Zašto piše EPS a ja čitam NIS? - napisao je Ješić uz smajli. 

Podsetimo, Vlada Srbije je 2008. prodala 51 odsto NIS-a Gaspromu za 400 miliona evra, iako se u tom trenutku navodilo da je procenjena vrednost NIS-a, u stvari, 2,2 milijarde evra! Na potpisivanje posla u Moskvu išli su tadašnji premijer Vojislav Koštunica, predsednik Srbije Boris Tadić, kao i ministar za infrastrukturu Velimir Ilić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading