VUK JEREMIĆ SVE SAM OBJASNIO: Zlo je pušteno s lanca dok smo ja, Koštunica i Tadić vladali! Tad su Šiptari ostvarili sve svoje ciljeve!

Autor:

Vesti

17.03.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da zlo bude veće, to je javno objavio na svoj Tviter nalogu, pozivajući građane na javni prostest !

VUK JEREMIĆ SVE SAM OBJASNIO: Zlo je pušteno s lanca dok smo ja, Koštunica i Tadić vladali! Tad su Šiptari ostvarili sve svoje ciljeve!

Foto: Tanug/D. Kujundžić, ATA Images, Twitter, Zoutube

Vuk Jeremić, lider Narodne stranke, još jednom je pokazao da su u laži kratke noge.

Budući da otvoreno pljuje politiku koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, želeo je na sraman način da udari na sadašnju vlast, no je jednom opaskom sam sebi uskočio u stomak.

Da zlo bude veće, to je javno objavio na svoj Tviter nalogu, pozivajući građane na javni prostest i to ispred svetinje, Hrama Svetog Save.

- 17.03.2004. godine zlo je pušteno s lanca kako bi se suspendovala politika ''standardi pre statusa'' i pod izgovorom da je to jedini način da se izbegne krvoproliće pristupilo formalizaciji otcepljenja KiM od Srbije. Nijedno povlačenje pred zlom ništa dobro nije donelo. Recimo NE izdaji! - naveo je na svom Twitter profilu Jeremić.

Koliko je licemerno sa njegove strane da poziva na protest, s obzirom da su se ova zbivanja dešavala tokom njihove vlasti, procenite sami šta je pisac hteo da kaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading