UHAPŠEN SRBIN U KOSOVSKOJ MITROVICI: Sumnjiči se za paljenje automobila u Zubinom Potoku

Autor:

Vesti

01.04.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni M.B. tereti se i za umešanost u slučaju napada vatrenim oružjem.

UHAPŠEN SRBIN U KOSOVSKOJ MITROVICI: Sumnjiči se za paljenje automobila u Zubinom Potoku

Foto: shutterstock

Kosovska policija uhapsila je danas u Kosovskoj Mitrovici, u okviru borbe protiv organizovanog kriminala, M.B. (36) srpske nacionalnosti, za koga se sumnja da je pre dve večeri zapalio automobile u Zubinom Potoku koji su registrovani na tzv. kosovske tablice “RKS”, rekli su iz kosovske policije za Tanjug.

- Osumnjičeni M.B. tereti se i za umešanost u slučaju napada vatrenim oružjem na jedinicu kosovske policije, gde su dva policajca zadobila rane iz vatrenog oružja - naveli su iz kosovske policije.

Takođe dodaju da je protiv uhapšenog podneta krivična prijava za krivična dela “učešće u organizovanoj ili organizovanje kriminalne grupe“, ''ubistvo u pokušaju'', ''stvaranje opšte opasnosti'' i ''napad na službeno lice prilikom vršenja njegove službene dužnosti''.

Iz kosovske policije su poručili ''da će sve dalje radnje biti preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading