AKADEMIK TEODOROVIĆ NAPAO CECU BOJKOVIĆ! Glumica prozivala Zelenskog: To vređa našu profesiju, ODMAH USLEDILA REAKCIJA!

Autor:

Vesti

14.03.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je oštro govorila o predsedniku Ukrajine u jednoj emisiji.

AKADEMIK TEODOROVIĆ NAPAO CECU BOJKOVIĆ! Glumica prozivala Zelenskog: To vređa našu profesiju, ODMAH USLEDILA REAKCIJA!

Foto: ATA Images, Tanjug/AP

Svetlana Bojković, naša proslavljena glumica, nedavno je rekla da se ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, po njenom mišljenju, "ne računa u glumce", komentarišući njegovu glumačku karijeru pre nego što je postao lider te zemlje.

- To će on tek na kraju da vidi, a videćemo i mi, ko preživi. To (Zelenski) se ne računa u glumce, to vređa glumačku profesiju. Videla sam neke inserte, to su neke vrste kabarea. Onako, na ivici po*no situacija. Da ne ponavljam, nema smisla, ali pročitajte Vedranu Rudan da vidite kako ga ona zove, kako on svira i čime svira. To je jedna takva osoba, vrlo je pogodna bila za ovu ulogu koja joj je dodeljena. E sad, kada bude završio tu svoju ulogu, videćemo šta će biti kada padne zavesa - rekla je Bojković za Sputnjik i dodala:

Da vam kažem, sa moje tačke gledišta, profesionalne, loša je režija. To naravno ništa ne znači pošto su oni uporni, jako uporni i jako moćni. To može da bude loša predstava, ali ako sam ja moćan, ja imam prava da pravim i loše predstave. Ja imam prava da proizvodim ratove. Od tih silnih ratova koji su proizvedeni tokom poslednjih 30, 40, pa i 50 godina nijedan, zapravo, nisu dobili, ali su nešto izvukli. I to je dovoljno, pa idu dalje. To je nešto što očigledno pokreće njihovo bitisanje. -

Oglasio se Teodorović

Akademik Dušan Teodorović komentarisao je njen intervju navodeći da to "nerado čini".

- Nerado ovo pišem, ali moram. Izjava glumice Svetlane Bojković o Zelenskom je sramna - napisao je na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Goca Jokanovic

14.03.2023 10:20

Iznenadjena sam ceca nesto rekla protiv zelenskog Pa zar nije za opoziciju i za njega

Blanka

14.03.2023 11:13

Nije izjava Svetlane Bojković stamna već ISTINITA ! Čudni su ovi "naši" akademici.

Dušan

14.03.2023 15:40

To je onaj akademik koji je nezasluženo akademik jer nema naučne radove a pogotovo ne izvanredno važne. Nezasluženo je doktor jer je 73% svog doktorata prepisao od reči do reči.

Miki

14.03.2023 15:59

Ceca je 100% u pravu. Zelenski je zapadni 🤡 finansiran od istih. Sa glumim nema nikakve veze, tamo sluzi samo za enormno pranje novca za zapadne oligarhe.