ĐINĐIĆEVO UBISTVO POKAZALO JE NEMOĆ I NESPOSOBNOST DRŽAVE! Premijerka o atentatu: Od te države smo danas mnogo daleko u svakom smislu!

Autor:

Vesti

12.03.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije je na TV Prva govorila o atentatu na ubijenog premijera.

ĐINĐIĆEVO UBISTVO POKAZALO JE NEMOĆ I NESPOSOBNOST DRŽAVE! Premijerka o atentatu: Od te države smo danas mnogo daleko u svakom smislu!

Foto: TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ/bs

Ana Brnabić

Premijerka Ana Brnabić, koja je danas sa članovima Vlade Srbije položila venac na mestu gde je pre 20 godina bio ubijen tadašnji premijer Zoran Đunđić, izjavila je da je to ubistvo pokazalo koliko je država tada bila neorganizovana.

- Srbija je danas na svaki način mnogo jača zemlja i taj tragičan događaj i ubistvo je svakako pokazivalo posledice svih naših unutrašnjih trvenja, da ne ulazim sada u to i kakva je bila atmosfera u medijima i kako su oni koji su tada najgore pričali o njemu, nakon ubistva pričali najbolje o njemu i kako se sve zaboravilo i kakva je čitava atmosfera bila - rekla je Brnabić na TV Prva.

Ona je ocenila da to pokazuje koliko je bespomoćna bila država tada i koliko je bila neorganizovana.

- Da vam ubiju predsednika vlade u dvorištu vlade pokazuje jednu nemoć i nesposobnost države, od koje smo danas mnogo daleko u svakom smislu - kazala je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading