ROSU OPET MALTRETIRA SRBE: Izvukli mladiće iz automobila kod Leposavića i TUKLI IH!

Autor:

Vesti

08.03.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kurtijev teror se nastavlja.

ROSU OPET MALTRETIRA SRBE: Izvukli mladiće iz automobila kod Leposavića i TUKLI IH!

Foto: Tanjug/AP

Pripadnici ROSU

Pripadnici Specijalne jedinice policije ROSU u selu Jošanica kod Leposavića maltretirali su i naneli telesne povrede mladićima L. Đ. (23) i Đ.M. (24), koji žive u tom selu.

Mladići se nalaze na odeljenju hirurgije u KBC u Severnoj Mitrovici i njihovo stanje je pod nadzorom, ali za sada se osećaju dobro.

Đ.M i L.Đ. su se automobilom kretali polako, kada su ih pripadnici Rosu zaustavili i izvukli uz automobila, a zatim počeli da udaraju u glavu, potvrdio je jedan od mladića za Kosovo online.

- Nešto oko 19.30 krenuli smo polako kolima kroz selo da tražimo moj izgubljeni telefon. Vozio sam polako kada su na presrela dva džipa iz kojih je izašlo oko osam uniformisanih specijalaca. Prišli su izvukli nas iz kola i počeli da maltretiraju. Udarali su nas u glavu u rebra i kada su shvatili da ovde živimo pustili su nas da odemo kućama. Obojica smo u bolnici na hirurgiji, bole nas rebra, ali za sada smo dobro na posmatranju - kazao je Đ. M.

Slučaj nisu prijavili policiji, dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading