TASTATURA RATNICI HOĆE TUĐOM DECOM DA RATUJU, A ONESVESTILI BI SE OD ŠAMARA: Vučić: Kada krenu na Kosovo vrate se jer nisu imali PCR

Autor:

Vesti

28.02.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras na RTS-u govori o tome šta se dešavalo u Briselu, ali i o dešavanjima van toga

TASTATURA RATNICI HOĆE TUĐOM DECOM DA RATUJU, A ONESVESTILI BI SE OD ŠAMARA: Vučić: Kada krenu na Kosovo vrate se jer nisu imali PCR

Foto: Printscreen

U tom trenutku su predsedniku pokazali vest da je Todosijević osuđen zbog izjava o Račku, i da to pokazuje koliko je teško sa Albancima govoriti i napraviti dogovor.

- A za ove tastature ratnike, koji su mnogo jaki a onesvestili bi se od šamara, oni bi tuđom decom da ratuju. Oni bi vašu decu slali u rat, a kada krenu na Kosovo vrate se jer nisu imali PCR. Ljudi koji su uništili vojsku ove zemlje, moje pitanje je: "I šta sa time?" Izgubimo ljude i rat od NATO. I šta onda. A kažu da oće mirnim putem. Da ubedimo Albance da budu autonomija u Srbiji? Ajde da se ne lažemo, 99.99 odsto Albanaca su za nezavisno Kosovo. Ajde da napravimo racionalne kompromise koji se tiču normalnog života ovde - ističe predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Andrijana

28.02.2023 21:48

Svi su oni heroji ali samo onlajn i sa laznih profila.

Aleksandar

28.02.2023 21:50

Лажне патриоте, домаћи издајници, припадници опозиције су јаки само за тастатуром а када треба бранити српски народ на Косову и Метохији онда их нигде нема.

Dara

28.02.2023 22:30

Na KiM su ginula necja deca zar treba ponovo da se to desava. Ne secam se da je dete bilo nekog od ovih koji pozivaju na rat.

Zorica

28.02.2023 22:31

Sede I vode online rat, to moze svako, patriote jake.