KFOR ZAPRETIO SRBIJI! "U slučaju bilo kakve pretnje Kosovu očekuje vas naša HITNA REAKCIJA"!

Autor:

Vesti

21.02.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastuči je naveo da je KFOR opremljen svim sredstvima kojima može da obezbedi slobodu kretanja na tzv. Kosovu.

KFOR ZAPRETIO SRBIJI! "U slučaju bilo kakve pretnje Kosovu očekuje vas naša HITNA REAKCIJA"!

Foto: FOTO TANJUG/ STR/ bg

Komandant KFOR-a Anđelo Ristučija izjavio je danas da je ta formacija preduzela sve neophodne korake da obavesti Beograd da će, u slučaju bilo kakve pretnje tzv. Kosovu, njihova reakcija biti hitna.

- Obavestio sam ih da smo potpuno opremljeni, imamo dovoljan broj ljudi i organizovani smo da brinemo o bezbednosti i slobodi kretanja na celoj teritoriji Kosova - rekao je Ristučija.

Rastuči je naveo da je KFOR opremljen svim sredstvima kojima može da obezbedi slobodu kretanja na tzv. Kosovu, prenosi Alo.

On je govorio i o mogućnosti premeštanja Kosovskih bezbednosnih snaga na sever, o čemu bi, kako je rekao, trebalo da se odlučuje uz saglasnost komandanta KFOR-a.

- Oni se mogu pomeriti na sever uz saglasnost naših komandanata. Mi u potpunosti poštujemo njihovu obučenost i ono što mogu da urade u oblasti spasavanja u katastrofama, neeksplodiranih ubojnih sredstava, kao i što se tiče potraga i spasavanja - rekao je Ristučija.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crni

21.02.2023 22:01

Mislim da smo se podjednako usr..li i '99. Čim javite počinjem da se tresem mozda izazovemo novi zemljotres....