"Hvala Vam na ovoj časti, poštovani prijatelju"! Predsednik Vučić se oglasio iz UAE gde prisustvuje Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme (FOTO)

Autor:

Vesti

19.02.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"IDEX 2023", jedan je od najvećih i najznačajnijih sajmova gde se prikazuje najnovija oprema, inovacije i tehnologije u međunarodnom sektoru odbrane.

"Hvala Vam na ovoj časti, poštovani prijatelju"! Predsednik Vučić se oglasio iz UAE gde prisustvuje Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme (FOTO)

Foto: Printskrin/instagram/Buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, po dolasku u posetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde boravi na poziv predsednika UAE šeika Muhameda bin Zajeda, istakao da je počastvovan što Srbija učestvuje na 16. Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme "IDEX 2023" u ovoj zemllji.

 

 

Vučić je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" naveo da je izuzetan osećaj kada nakon naporne nedelje, opterećene teškim temama, "na poziv prijatelja Muhameda bin Zajeda dođete u predivnu zemlju, uz toplu dobrodošlicu ljubaznih domaćina".

- Srećan sam i počastvovan što i naša Srbija učestvuje na šesnaestom Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme INDEX 2023, koji se održava pod pokroviteljstvom Njegovog Visočanstva šeika Muhameda bin Zajeda. Hvala Vam na ovoj časti, poštovani prijatelju - istakao je Vučić.

Vučić je danas stigao u Abu Dabi, čime je otpočeo radnu posetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE). Tokom posete Vučić će prisustvovati otvaranju Međunarodnog sajma naoružanja IDEX, na kojem učestvuju i predstavnici namenske industrije Srbije.

"IDEX 2023", jedan je od najvećih i najznačajnijih sajmova gde se prikazuje najnovija oprema, inovacije i tehnologije u međunarodnom sektoru odbrane. Tokom boravka u Abu Dabiju, predsednik Vučić sastaće se sa šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom, predsednikom UAE, ali i sa drugim visokim zvanicama.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (76)

Loading
Gojko

19.02.2023 18:52

Izuzetno prijateljstvo sa UAE je izuzetno čvrsto i kad god je teško, mi možemo da se oslonimo na Emirate, što se i do sada nebrojano puta pokazalo, kada su nam naši prijatelji pomagali i u najtežim trenucima.

NN

19.02.2023 18:53

Nadam se da ce jedna od tema sastanka i razgovora, biti i kupovina nafte i naftnih derivata iz ove prebogate zemlje sa tim energentima.

Mia

19.02.2023 18:57

Velika je čast da će Srbija predstaviti svoju vojnu opremu na tako značajnom sajmu.