VUČIĆ I MALI OBIŠLI RADOVE NA PROKOPU! Predsednik najavio kada će železnička stanica biti otvorena, sve puca od šale i dobrog raspoloženja jer izgradnja ODLIČNO NAPREDUJE! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

19.02.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je jutros sa ministrom finansija Sinišom Malim obišao radove na izgradnji železničke stanice Prokop.

VUČIĆ I MALI OBIŠLI RADOVE NA PROKOPU! Predsednik najavio kada će železnička stanica biti otvorena, sve puca od šale i dobrog raspoloženja jer izgradnja ODLIČNO NAPREDUJE! (FOTO, VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Aleksandar Vučić

- Srećan sam što radovi na Prokopu, na glavnoj železničkoj stanici, napreduju. Očekujem da 20. oktobra, na dan Oslobođenja Beograda otvorimo velelepnu glavnu železničku stanicu - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

 

 

Inačle, prethodno se obratio i Siniša Mali šaljivim rečima:

- Sedam sati i trideset minuta je. Neko mi je pokvario nedeljno jutro sa decom i porodicom, ali, na kraju, nije loše što smo došli da obiđemo radove na izgradnji velelepne železničke stanice Prokop. I on je zadovoljan, valjda neće da me maltretira sledećeg vikenda - napisao je ministar na Instagramu. 

 

 

I predsednik se našalio rekavši:

Ovo "sorry" (na dukserici predsednika) je za Sinišu Malog kojeg sam probudio i naterao da dodje na gradilište. On je odgovoran i za snimak - istakao je predsednik i najavaio da danas u toku dana putuje za Abu Dabi nakon završenog posla u Minhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (33)

Loading
Petar

19.02.2023 09:10

Predsednik i ministar i nedeljom radno.Svaka čast!

Ур Нино сар Сербуле

19.02.2023 09:14

Главна железничка станица Прокоп је један од најважнијих капиталних објекта који ће значити свима .

Rina

19.02.2023 09:37

Hrabro sa osmesima napred.

Goran

19.02.2023 09:40

Beograd će dobiti lepu i modernu železničku stanicu