RUSKA MAFIJA REKETIRALA SRPSKOG TAJKUNA! Onda se umešao GRU!

Autor:

Vesti

18.02.2023

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je bačena bomba, srpski tajkun se povezao obaveštajnim službama.

RUSKA MAFIJA REKETIRALA SRPSKOG TAJKUNA! Onda se umešao GRU!

Foto: Tanjug-R.Prelić

Srpski tajkun i bivši predsednik Crvene zvezde Toplica Spasojević govorio je u jednoj emisiji kako mu je Glavna obaveštajna uprava (GRU) pomogla da se spasi od ruskih reketaša.

- Bio je pokušaj, jedno desetak dana posle toga je bačena bomba na tu radnju. Srećom, niko nije poginuo, bilo je 6 ujutru, a prekoputa policijska stanica. Međutim, mi smo to relativno brzo sredili. Kao svi Srbi, volimo sve sportove. Ja sam išao na sve utakmice: i košarku, i fudbal i hokej sam gledao, sprijateljili se sa njima, Pre svega, sa CSK, koji je i najveći klub tamo - ispričao je i dodao:

- Naravno, njih drži i vojna obaveštajna i vojska, vojni klub. Nešto pričamo i ja kažem: "Eto kod vas ta mafija, bacili na bombu". Oni kažu:"Evo ti vizit karta, ako se neko pojavi, vi dajte našu vizitkartu, pa ćeš da vidiš šta će da bude". Ovi došli, kažu "čujemo imate probleme, mi smo tu da vam pomognemo"... Ovi kažu: "Mi imamo neke ljude koji nas ćuvaj i pokažu vizit kartu, ovi su pobegli, nisu ni vrata zatvorili".-

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading