NOVA PROVOKACIJA IZ PRIŠTINE: Studenti pozivaju na bojkot srpskih proizvoda! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.02.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova provokacija stiže iz Prištine.

NOVA PROVOKACIJA IZ PRIŠTINE: Studenti pozivaju na bojkot srpskih proizvoda! (VIDEO)

Foto: Instagam

Studenti Univerziteta u Prištini objavili su video-snimak na društvenim mrežama u kome pozivaju na bojkot srpskih proizvoda.

Oni se u spotu zahvaljuju svima koji su im do sada pomagali i ujedno jasno ponovo pozvali da se srpski proizvodi ne kupuju.

Projekat "Bojkot srpskih proizvoda" pokrenut je od strane grupe studenata ovog univerziteta i do sada je dobio veliku podršku na društvenim mrežama.

"Bravo", "Ponosni smo" i emotikoni koji aplaudiraju samo su neki od komentara ispod ovog snimka.

 

 

Podsetimo, prištinski studenti su nedavno organizovali i marš protiv proizvoda iz naše zemlje.

Takođe, objavljen je i snimak u kome mladić otvara našu robu: keks, čips i druge proizvode i umesto njih unutra pronalazi metke.

U isto vreme se u prodavnicama na Kosovu i Metohiji vodila prljava kampanja i ispod naših proizvoda je pisalo: "Ne kupuj to! Pljuni".

- Najnovija kampanja #pljuni, koja poziva na bojkot srpskih proizvoda, pokazuje da naše društvo eksplodira pod agresivnom politikom Srbije. Koliko god to brutalno izgledalo, #pljuni je protest i ništa više! Čak i saosećajni protest! Ako postoji neko ko se ne slaže, onda pazi da ih ne diraš, jer su prljavi! Slažem se sa mišljenjem da srpske proizvode treba bojkotovati, sve dok Srbija ne tretira Kosovo kao Republiku Kosovo i iskreno se izvini za sve što je uradila Kosovu - navodi se u opisu videa koji je ranije objavljen.

 

 

Jednu takvu kampanju je podržao čak i ubica Ivane Krivokapić, studentkinje iz Lovćenca, Jetmir Gočaj, za kojim je raspisana međunarodna poternica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading