VESIĆ O PROTESTIMA ISPRED PREDSEDNIŠTVA: Lažni desničari, lažne patriote i lažni političari pokazali su danas da je njihova jedina politika izazivanje haosa u zemlji

Autor:

Vesti

15.02.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se nada da tužilaštvo ima snage da privede pravdi i kazni one koji su nosili oružje s namerom da ubiju predsednika i one koji su mu javno pretili ubistvom.

VESIĆ O PROTESTIMA ISPRED PREDSEDNIŠTVA: Lažni desničari, lažne patriote i lažni političari pokazali su danas da je njihova jedina politika izazivanje haosa u zemlji

Foto: Printskrin/Ministarstvo saobraćaja i infrastrukture

Goran Vesić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić oglasio se večeras na Tviteru povodom desničarskog protesta koji se održava ispred Predsedništva.

- Lažni desničari, lažne patriote i lažni političari pokazali su danas ispred Predsedništva Srbije da je njihova jedina politika izazivanje haosa u zemlji, nasilno rušenje ustavnog sistema i ubistvo predsednika Vučića. Puška koja je danas pronađena kod teroriste Bobačeka podseća na ono što se dogodilo 2003. godine kada je iz slične puške ubijen premijer Đinđić. Tada Srbija nije imala snage da zaštiti premijera od ubica. Danas je naša zemlja snažnija i zaštitiće predsednika Vučića i državu - navodi on.

Vesić se, kako kaže, nada da "tužilaštvo ima snage da privede pravdi i kazni one koji su nosili oružje s namerom da ubiju predsednika i one koji su mu javno pretili ubistvom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miloš

16.02.2023 07:59

Oni banditi su produžena ruka onih koji su kidisali na predsednika Vučića u parlamentu.