NE ISKLJUČUJEM MOGUĆNOST PREDSEDNIČKIH I PARLAMENTARNIH IZBORA OVE GODINE! Vučić otkrio PRLJAVI plan zapada za haos u Srbiji

Autor:

Vesti

10.02.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u "Prvoj temi" rekao je da ne isključuje mogućnost i predsedničkih i parlamentarnih izbora ove godine.

NE ISKLJUČUJEM MOGUĆNOST PREDSEDNIČKIH I PARLAMENTARNIH IZBORA OVE GODINE! Vučić otkrio PRLJAVI plan zapada za haos u Srbiji

Foto: printscreen/TV Prva

Vučić je rekao da neće ambasadori upravljati Srbijom, kao i da je na vreme razotkrio plan zapada za haos u Srbiji.

- Ja ne bih voleo da budu izbori, ali ne isključujem mogućnost da će biti i predsednički i parlamentarni. Kažu da imam strah od zapada pa da velika petorka neće dozvoliti održavanje izbora. Svi oni polaze od sebe. Oni se plaše sekretarica iz ambasade. Oni ne razumeju da je Srbija slobodna. Koliko puta ste čuli da neki ambasadori neće dozvoliti da neko ne bude ministar, pa šta se desilo? Dok sam predsednik, Srbija je slobodna i sama donosi svoje odluke. U ovom trenutku ne pričamo o meni, popularnost mi je veoma visoka i mogući predsednički izbori zavise samo od mene. Pričamo o parlamentarnim, da se SNS sa 45 i 47 spusti na 37 odsto. Da se podigne SPS sa 11 na 15 odsto. Evropski blok, ovi Đilasovi, Jermićevi, Ponoš i ostali da dođu svi zajedno na 20 do 22 odsto. Da se podignu desničari, imate manjine. To su kombinacije idealne za strance. SNS u tom slučaju ne može sam sa manjinama, već mora da uzme nekog od evropejaca čime bi došlo do rata sa svima ovima. I nastao bi haos, to je smisao, da se Srbija uruši, da ne može sama da vodi svoju politiku. Oni hoće tri kampa, pa da mogu da menjaju odnos snaga, malo ovoga ucene, malo onoga i rade šta hoće. Nikada nisam pristajao na ucene da bih ostao na vlasti. Ja sam to na vreme prepoznao i video, ono što sam video posle skupštine, sve trenutno ide u suprotnom smeru od ovoga, da građani ne brinu - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (122)

Loading
Andrijana

10.02.2023 22:22

Izbori mozda i budu, i sigurno ce pobediti najbolji nas Vucic.

Tanja

10.02.2023 22:25

Izbori su ucek opcija ali nisu potrebni u ovom trenutku…

zola

10.02.2023 22:29

Ako je neminovno biće i izbora.

Tasa

10.02.2023 22:30

Šta god da Vučić odluči narod će ga podržati!