NATO I NAŠE SNAGE SPREČIĆE VUČIĆEVE SCENARIJE: Vjosa otovreno preti Srbiji i to preko hrvatskih medija (FOTO)

Autor:

Vesti

05.02.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica lažne države Kosovo Vjosa Osmani dala intervju za Večernji list u kome je uputila otvorene pretnje Srbiji.

NATO I NAŠE SNAGE SPREČIĆE VUČIĆEVE SCENARIJE: Vjosa otovreno preti Srbiji i to preko hrvatskih medija (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

- Predsednica Republike Kosovo Vjosa Osmani u ekskluzivnom intervjuu za Večernji list otvoreno je govorila o uzavreloj situaciji u svojoj zemlji, o pregovorima sa Srbijom i provokacijama Aleksandra Vučića i zašto se protivi formiranju zajednice srpskih opština na severu Kosova. Ona je odbacila svaku pomisao na podelu zemlje, ističući da će to otvoriti Pandorinu kutiju, i najavila skoru zvaničnu posetu Hrvatskoj - najava je intervjua objavljenog na portalu Večernji list, toliko "ekskluzivnog" da mora da se plati pretplata ovom portalu kako bi mu se pristupilo.

Međutim, već iz samog uvoda u intervju, koji bi trebalo da navede svakog srbomrsca da mu se posveti, tj. da plati pa da čita regularnu Vjosinu pljuvačinu, kao i iz samog naslova, nije teško pretpostaviti koja mantra je ovog puta odabrana, a koju su drage volje podraži da ispromovišu naši susedi.

- Opasno je imati suseda poput Srbije, NATO i naše snage sprečiće Vučićeve scenarije -  naslov je ovog intervjua, koji je zapravo samo jedna od Vjosinig izjava u okviru njega,iz koje se jasno očitava pretnja upućena Srbiji, kao i njenom predsedniku Aleksandru Vučiču.

Foto: Printscreen/Večernji list

Vjosin intervju u Večernjem listu

Kao da nije dovoljno maltretiranja srpskog življa, koje se svakodnevno dešava na teritoriji Kosova, sada je potrebno da se i NATO snage, koje su već dovoljno učinile za lažnu državu, ponovo uključe, a dobro se sećamo kakve posledice je imala njihova "milosrdna" akcija,

Na ovaj način, šiptarski političari, a Vjosa nije izuzetak, koriste stare traume i nimalo prijatnu istoriju onoga što su Srbi doživeli na Kosovu od strane Albanaca i njihovih saveznika, kako bi iznova ucenjivali srpski narod i vršili dodatne pritiske kako na njega, tako i na vlast u Srbiji.

Ono što je dodatno tragično u celoj priči je, da Albancima u tome pomažu naši prvi susedi Hrvati, dajući nedvosmislenu podršku lažnoj državi Kosovo i njenim političarima, pa tako objavljujući brže-bolje njihove izjave i ovako "ekskluzivne" intervjue, kao što je onaj sa Vjosom Osmani objavljena na portalu Večernji list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (69)

Loading
milan

05.02.2023 10:53

Živi bili pa videli.Bojim se da ni Ameri ne vole kada im se baš toliko ulizujete.

Milica

05.02.2023 11:40

Prvo mi nismo nikakvi susedi, KiM je deo Srbije.

sasa

05.02.2023 11:43

Vama natu uskoro je kraj fukso arnautska

deksss

05.02.2023 11:46

Samo se ti nadaj da ce Nato da vam ispunjava zelje. Shvatili su i oni da je Vucic covek sa kim treba pregovarati, a ne sa vama.