ŠAČICA POSLANIKA POPUT HULIGANA: Skandiraju, zvižde, urliču, ne dozvoljavaju lideru Srbije da govori! Haos pravi Boško Obradović zvani Kolubara trans

Autor:

Vesti

02.02.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas novu vanrednu sednicu na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.

ŠAČICA POSLANIKA POPUT HULIGANA: Skandiraju, zvižde, urliču, ne dozvoljavaju lideru Srbije da govori! Haos pravi Boško Obradović zvani Kolubara trans

Foto: Printskrin: RTS

U skupštinskoj raspravi učestvovao je lider Dveri Boško Obradović, nakon koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uzeo da odgovara na njegove navode argumentovano i smireno.

Obradović, tokom čijeg izlaganja, je jedan od poslanika Dveri podršku davao i pokazivanjem pesnice, zbog čega je bio opomenut od strane Vadimira Orlića, predsednika Skupštine Srbije.

U jednom momentu tokom Vučićevog izlaganja krenula je opšta opstrukcija, šačica poslanika mahom iz stranke Dveri počela je da skandira, zviždi i da urla kako bi zaglušili predsednikovo izlaganje.

Ovi poslanici su skočili na noge i počeli da mašu transparentima na kojima je pisalo - Ne kapitulaciji i ne ultimatumu, dižući Poslovnik visoko u vazduh.

Lider Srbije je konstatovao da su najveći aplauzi bili kada su spomenuli - Vojislava Koštunicu.

- O izdaji pričate nekome, sram vas bilo, a ovo je lista od 1.800 njih koje su pustili na slobodu ovde - pokazao je Vučić listu na kojoj su bila imena albanskih terorista i sa nje pročitao imena nekoliko najozloglašenijih.

Poslanici opozciije su nastavili da zvužde i skandiraju, priređujući pravi skandal u Skupštini.

 - Uništili ste Srbiju, pričate mi o velikim intelektualcima , a da niste vi taj veliki intelektualac, vi ste ti vrhunski intelektualci koji ste uništili Srbiju, vi ste tu da mi držite pridike, a od svih baš vi da imate pravo da mi govorite nešto, molim poslanike SNS da sednu - rekao je lider Srbije i dodao da je sve što su citirali i navodili pripadnici opozicije laž.

Od tog trenutka počinje vika i dreka, i nemogućnost da im se odgovori.

- Boško Obradović Kolubara Trans jer pare iznosi iz naše zemlje - naveo je lider Srbije i prozvao poslanike opozicije koji su transparentima i Poslovnikom koji su držali u vazduhu ispred svojih lica pokušali da ga isprovociraju, dodavši: 

- Za mene je Kosovo, a za njih Poslovnik srce Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dejan

02.02.2023 20:53

Pa Bosko i jeste takav da pravi nerede i da bude ko huligan sve to radi po diktaturi.

Dejan

02.02.2023 20:56

Pa opozicija i jeste jedna vrsta huligana sa ovim sto su danas pokazali u Skupstini.