VUČIĆ O MILANOVIĆEVOJ IZJAVI: Pažljivo ću da saslušam šta je predsednik Hrvatske rekao!

Autor:

Vesti

30.01.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije ugostio je predsednika Češke Republike Miloš Zemana.

VUČIĆ O MILANOVIĆEVOJ IZJAVI: Pažljivo ću da saslušam šta je predsednik Hrvatske rekao!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, HINA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na konferenciji za štampu gde je komentarisao izjavu hrvatskog predsednika Zorana Milanovića.

- Rekao sam, pomalo u šali i predsedniku Zemanu, da kada neko dođe u Srbiju i traže da poštujemo nešto što oni hoće, a mi izvučemo povelju UN, Briselski sporazum, Vašingtonski sporazum... Na sve to dobijemo odgovor, vi znate da to nije realnost, mi kreiramo realnost. Sa pažnjom ću da pogledam izjavu predsednika Hrvatske - rekao je Vučić.

Podsetimo, Milanović je danas u Petrinji rekao da je Kosovo oteto.

Dok ne shvatite da Srbija i Rusija nije isto? Da je to nažalost bolna činjenica i opasnost. Anektirali smo Kosovo. Mi i međunarodna zajednica. Uzeto je od Srbije. Ko je to napravio nego mi? Jesmo priznali Kosovo? Nije aneksija, nego otimanje. Kako se to zove? Ekstrakcija. Nije šija, nego vrat. Ovo nije dovođenje u pitanja Kosova, nego celog koncepta - istakao je Milanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tik

30.01.2023 14:51

Kosovo je anektirano-oteto od Srbije. Nema mira ako ne bude Srbija zadovoljena u pregovorima. Prvi svetski rat je izbio zbog aneksije Bosne. Zna se kako se završilo u Evropu po otimačini. Sad bi bilo još žešće. Nestanak naroda u Evropi.