NIJE SAMO ŽAGUBICA! Vučić otkrio fenomenalnu vest za Srbiju: Otkrili smo još jedno mesto gde ima zlata

Autor:

Vesti

23.01.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je izvanrednu vest na kraju istorijskog obraćanja povodom izazova i teškoća sa kojima se država suočava posle ultimatuma koje je "velika petorka" na Jovandan isporučila Beogradu.

NIJE SAMO ŽAGUBICA! Vučić otkrio fenomenalnu vest za Srbiju: Otkrili smo još jedno mesto gde ima zlata

Foto: ST/D. KADIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je u Srbiji pronađena još jedna lokacija sa zlatom, na kojoj ga ima mnogo više nego u Žagubici. 

- To je jedan od prvih sto najvećih nalazišta zlata u celom svetu, a možda i boljih nego u celom svetu - rekao je predsednik i dodao da ne može da precizira gde se to mesto nalazi, jer bi se svi tamo sjatili.

On je dodao da tačnu lokaciju znaju samo on i još jedna osoba. 

- Ne pokušavajte da saznate dok ne počnemo da radimo svoj posao, jer kad se sazna sledi skok cena po 10 i 50 puta - poručio je on i izrazio žaljenje što je Srbija propustila priliku da iskoristi nalazišta litijuma.

Dodao je da će svi raditi najbolje što mogu bez obzira na to što nas čega teška godina, posebno jun, juli, avgust i septembar.

- Iz ove kože ne možete, preživela je Srbija i u mnogo težim situacijama, ali se nadam da će pobeidti tako što će znati da sačuva svoj život i svoju decu - rekao je predsednik na kraju obraćanja javnosti povodom pregovora o Kosovu i Metohiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading