NARUŠENO MU ZDRAVLJE: Dejan Pantić sutra na lekarskom pregledu u pratnji policije

Autor:

Vesti

11.01.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je njegov sin naveo, sudija je odobrio zahtev advokata.

NARUŠENO MU ZDRAVLJE: Dejan Pantić sutra na lekarskom pregledu u pratnji policije

Foto: Kosovo Online

Dejan Pantić

Dejan Pantić koji se od 28. decembra nalazi u kućnom pritvoru sutra će u pratnji policije u KBC u Severnoj Mitrovici odraditi potrebne lekarske preglede zbog narušenog zdravstvenog stanja.

Pantićev sin Predrag kaže da će on posetiti i psihologa, jer zbog zatvorenog prostora često ima napade panike, prenosi Kosovo online.

- Tražili smo da mu omoguće da odradi potrebne preglede kod kardiologa i psihijatra zbog njegovog ne tako dobrog zdravstvenog stanja. Njegovo zdravstveno stanje nije kritično, ali nije ni dobro. Ima povišen pritisak, i psihički nije dobro, zbog zatvorenog prostora i svega što je doživeo često ima gušenje i napade panike - rekao je on, prenosi Teegraf.rs.

Kako je naveo, sudija je odobrio zahtev advokata.

- Otići će u pratnji policije, verovatno neće biti hospitalizovan, ali je neophodno da dobije novu terapiju - rekao je Pantić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading