STRAVIČNO! OVO SE DEŠAVA U EVROPI I NIKO NE REAGUJE! Novinski portal objavio lične podatke, ugrozio bezbednost više osoba i MUK...

Autor:

Vesti

11.01.2023

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politički i strateški konsultant Sergej Dojčinović komentarisao je ugrožavanje bezbednosti sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danila, nakon što je portal Istraga.ba objavio lične i osetljive podatke ljudi koji su se nalazili u njegovoj pratnji.

STRAVIČNO! OVO SE DEŠAVA U EVROPI I NIKO NE REAGUJE! Novinski portal objavio lične podatke, ugrozio bezbednost više osoba i MUK...

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

- Proksi “novinski portal” u BiH dobije poverljive informacije od bosansko-hercegovačkog ministarstva i bezbednosnih snaga, a zatim objavljuje kompletan dokument koji sadrži lične podatke ljudi, čija je bezbednost tada automatski ugrožena. Ovo se dešava u Evropi i niko ne reaguje - napisao je on na Tviteru.

Podsetimo, kampanja protiv Danila Vučića započeta je još pre nekoliko nedelja u Prištini, kada je potrčko Aljbina Kurtija, Armend Muja proglasio Danila Vučića za teroristu (istu etiketu zalepio je i Andreju Vučiću) i time je praktično počeo lov na glavu sina predsednika Srbije.

I sve to obrazloženo je time što mladi Danilo voli Kosovo i Metohiju, smatra da je to srce Srbije, smatra da je deo Srbije i voli svoj narod.

Republika

Foto: printskrin

Podaci, Danilo Vučić

 

Dovoljno za Kurtijeve ljude da ga proglase za legitimnu metu. Mediji u Sarajevu i obavezno u Zagrebu, automatski su se pridružili kampanji protiv mladog Vučića.

Opet je zasmetalo zvaničnom Sarajevu što Danilo Vučić voli svoj narod, što voli Republiku Srpsku, što je prisustvovao obeležavanju Dana RS, voli srpsku trobojku. Čak toliko da su objavili i to u danu kad se Danilo Vučić vraća iz Republike Srpske osetljive podatke.

Naime, javno su objavili ko je u pratnji Danila Vučića, čime su naoružani, brojeve nihovog pasoša i telefona, marke vozila, registracije, kao i kada će preći koji granični prelaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading