DALIBOR JEVTIĆ: Situacija na KiM teška, danas u podne protest

Autor:

Vesti

08.01.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Štrpca i potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić rekao je da će danas u podne u tom gradu biti organizovan protest.

DALIBOR JEVTIĆ: Situacija na KiM teška, danas u podne protest

Foto: KlikTV/Pink

- Očekuje se veliki broj naših sunarodnika koji će ovde doći i jasno i nedvosmisleno pokazati i poručiti da oni čiji je posao da nam osiguraju miran život, da je poslednji trenutak da to urade, rekao je Jevtić.

Govoreći o ranjenim dečacima, istakao je da su oni dobro i da je to sada najvažnije.

- Preneo sam pozdrave ranjenima od strane predsednika Vučića, oni su dobro, važno je da su živi. Ali atmosfera na KiM je teška, narod ne može da provedu svoje praznike kako treba - rekao je Jevtić za Pink.

 Kako kaže, ljudi ne mogu ni svoj najradosniji hrišćanski praznik da proslave kako treba.

- Još više bole pokušaji da se na drugačiji način prikaže ovaj pokušaj ubistva. Neko sada želi da prokaže kako je tu došlo do nekakvog sukoba, pucnjave i slučajnog ranjavanja. To boli sve nas, ne samo porodicu, već sve nas koji su jasno i od samih svedoka čuli šta se tada dogodilo - rekao je Jevtić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading