SVIM PRAVOSLAVNIM VERNICIMA KRKOBABIĆ ČESTITAO PRAZNIK: Neka Božić u domove donese slogu

Autor:

Vesti

07.01.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Krkobabić se pridružio ostalim čestitkama svojih kolega i poželeo vernicima srećan Božić!

SVIM PRAVOSLAVNIM VERNICIMA KRKOBABIĆ ČESTITAO PRAZNIK: Neka Božić u domove donese slogu

Foto: Milan Obradović

Ministar za brigu o selu i predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda Milan Кrkobabić, povodom velikog hrišćanskog praznika Božića, uputio je pravoslavnim vernicima, monaštvu, sveštenstvu i Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju čestitku sa najiskrenijim porukama.

„Želim vam mir, dobro zdravlje i sveopšti boljitak!

Neka Božić, praznik rađanja, ljubavi, tolerancije, nade i pomirenja u domove vernika donese slogu, međusobno poštovanje i napredak, posebno vrednim domaćinima i u najudaljenijim selima Srbije.

Neka međugeneracijska solidarnost ostane naš večiti imperativ. Visoki stepen socijalne odgovornosti nephodan je čin našeg svakodnevnog odnosa prema svim dobronamernim ljudima, naročito prema onima sa posebnim potrebama, osobama sa invaliditetom i svim socijalno ugroženim grupama.

Upravo je dan Hristovog rođenja prava prilika za ispoljavanje ljudske solidarnosti: mladih sa starijima, bogatih sa siromašnima, moćnih sa nemoćnima, ali i nama nasušno potrebna, solidarnost onih iz gradova sa onima iz sela.

Samo uz puno uzajamno poštovanje i razumevanje moći ćemo zajedno da savladamo i najveća iskušenja.

Mir Božji, Hristos se rodi! ''- poručio je Milan Кrkobabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading