ZOKO, DA NISI U AUSTRIJU OTIŠLA BUS-PLUSOM?! Bivša ministarka uslikana na koncertu bečke filharmonije, I NIJE JEDINA IZ SRBIJE KOJA VAPI ZA KLASIČNOM MUZIKOM!

Autor:

Vesti

01.01.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja ministarka energetike Zorana Mihajlović, čiji mandat u Nemanjinoj 11 je obeležio niz skandala o kojima je Republika u više navrata pisala, baškari se u Austriji.

ZOKO, DA NISI U AUSTRIJU OTIŠLA BUS-PLUSOM?! Bivša ministarka uslikana na koncertu bečke filharmonije, I NIJE JEDINA IZ SRBIJE KOJA VAPI ZA KLASIČNOM MUZIKOM!

Foto: Privatna arhiva

Mihajlovićeva, koja je ostala upamćena kao večiti kontraš i neko ko je zabadao klipove u točkove partije na vlasti čiji je sastavni deo, primećena je na koncertu bečke filharmonije za novogodišnje praznike.

Nekadašnja ministarka po svemu sudeći veliki je ljubitelj (pitanje je da li je i poznavalac) klasične muzike, pa ju je baš to podstaklo da skokne do Austrije i provodi se na jednom od najprestižnijih koncerata na svetu.

Ostaje doduše pitanje odakle Mihajlovićevoj novac za ovu gala svečanost, pošto cene ulaznica nisu za svačiji džep.

Jedna od radnih hipoteza za odgovor na ovo retoričko pitanje mogla bi da glasi da je ministarka otišla u Beč "Bus-plusom", ali su mali izgledi da je to zaista i tako.

Republika

Foto: printscreen

 

Inače, bivša ministarka nije jedina koja je zaljubljenik u klasičnu muziku, pošto su u sali bečke filharmonije primećeni i Borko Stefanović, potpredsednik Đilasove stranke slobode i pravde i njegova izabranica Olivera Kovačević, urednica javnog servisa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Beba

01.01.2023 14:54

Ima se, može se.