HVALA PREDSEDNIKU VUČIĆU, HVALA NARODU SRBIJE: Oglasio se Predrag Pantić nakon puštanja na slobodu njegovog oca Dejana - sada će sve biti lakše!

Autor:

Vesti

28.12.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Pantić i ostali članovi porodice Dejana Pantića već su počeli da gube nadu.

HVALA PREDSEDNIKU VUČIĆU, HVALA NARODU SRBIJE: Oglasio se Predrag Pantić nakon puštanja na slobodu njegovog oca Dejana - sada će sve biti lakše!

Foto: Kosovo Online

Predrag Pantić, sin Dejana Pantića

Nema srećnijih od nas sada, hvala svima, hvala narodu, hvala Srbiji, posebno hvala predsedniku Aleksandru Vučiću, čekamo da otac stigne tokom dana kući, rekao je za Kosovo onlajn u jednom dahu Predrag Pantić, sin Dejana Pantića koji je danas odlukom suda pušten iz tronedeljnog pritvora.

Predrag kaže da su počeli da gube nadu, ali da su verovali da će nepravda ipak biti sprečena.

- Hvala narodu, hvala predsedniku Vučiću, sad nas je zvao, pričao je sa majkom, mi smo presrećni i još u neverici jer smo polako gubili nadu šta će da bude s ocem. Zvao nas je malopre advokat i rekao da je dobio rešenje o kućnom pritvoru za oca. Da nije bilo naroda, da se nije ovoliko angažovala država i predsednik Vučić, da nije bilo vas iz medija, ko zna šta bi bilo s mojim ocem, ne znam, da li bi ga pojeo mrak. Nadali smo se ipak da neće moći da se desi takva nepravda s njim. Čekamo da dođe tokom dana, ne znam tačnu proceduru, ali sad ga čekamo da dođe i sve će sada biti lakše - rekao je Predrag, piše Kosovo online.

Da podsetimo, policajac Dejan Pantić, koji je 10. decembra uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje i koji je do danas u pritvoru, biće pušten da se brani sa slobode.

Pantić će najpre biti upućen u bolnicu, gde će biti kontrolisano njegovo opšte stanje, s obzirom na to da je na Jarinju, u bazi Kosovske policije, proveo gotovo tri nedelje.

Puštanje Dejana Pantića prvi je zahtev Srba sa severa Kosova i Metohije koji su u znak protesta na nekoliko mesta podigli barikade, na kojima se nalaze do danas.

Zahtev za puštanje Pantića javno je uputio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je sve vreme u kontaktu sa Pantićevom suprugom Suzanom Pantić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading