"PRESTANITE VIŠE SA UCENJIVANJEM SRBIJE"! Palma: "Oni koji pritiskaju Srbiju da uvede Rusiji sankcije sami povećavaju trgovinsku razmenu sa ovom zemljom"!"

Autor:

Vesti

08.12.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikoga od velikih ne zanima ukrajinski narod, već samo njihovi interesi, kaže Palma.

"PRESTANITE VIŠE SA UCENJIVANJEM SRBIJE"! Palma: "Oni koji pritiskaju Srbiju da uvede Rusiji sankcije sami povećavaju trgovinsku razmenu sa ovom zemljom"!"

Foto: Jedinstvena Srbija

- Vest koja je jutros stigla iz Vašingtona, iz američke Kancelarije za statistiku, još je jedna nedvosmislenih potvrda o duplim aršinima velikih sila. A vest iz Vašingtona ovoga jutra glasi ovako: “Američki uvoz iz Rusije se više nego udvostručio u oktobru uprkos ekonomskim sankcijama Vašingtona prema Moskvi”, objavila je američka Kancelarija za statistiku - kaže lider JS Dragan Marković Palma i dodaje:

- Prevedeno u brojevima, SAD su u oktobru uvezle rusku robu u vrednosti od 732 miliona dolara, a samo mesec ranije, u septembru, 332,1 miliona dolara. Naredna vest koju je nedavno objavio nemački “Die Welt” glasi ovako: “Trgovina Rusije sa Nemačkom raste uprkos embargu”. I tako bismo mogli da nabrajamo sve zemlje koje su uvele sankcije Rusiji - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- Ovo su vesti koje dobro treba da pročita predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski i shvati da mu je neko rat namestio i uvukao ga u rat protiv Rusije. Nikoga od tih velikih ne zanima ukrajinski narod, već samo njihovi interesi i to još jednom dokazuje da je rat ekonomska kategorija. Zato prestanite više sa ucenjivanjem Srbije. Ako neko zaista želi rešenje onda je to momentalni prekid sukoba u Ukrajini, pregovori i ukidanje svih sankcija Rusiji - ocenio je Marković.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading