ZAPADNE SILE POGURALE VULINA! Brnabić: Vučić na prvom mestu ceni nezavisnost i samostalnost u odlučivanju u interesu građana

Autor:

Vesti

02.12.2022

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da postavljanje Vulina na mesto direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) zaista zasluženo, ali da misli da su razne zapadne zemlje i zapadne sile mnogo pomogle da on bude postavljen na tu funkciju.

ZAPADNE SILE POGURALE VULINA! Brnabić: Vučić na prvom mestu ceni nezavisnost i samostalnost u odlučivanju u interesu građana

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

Premijerka Ana Brnabić

Kako je rekla čini joj se da nisu dobro razumeli način na koji funkcioniše Aleksandar Vučić, koji na prvom mestu ceni nezavisnost i samostalnost u odlučivanju u interesu građana Srbije.

Republika

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Aleksandar Vulin, direktor BIA

- On je ostavio da Savet za nacionalnu bezbednost ne odlučuje o tom pitanju više od mesec dana i trpeo ogromne pritiske. Uglavnom su zapadne sile govorile da to nikako ne sme da bude Aleksandar Vulin. Aleksandar Vučić funkcioniše na način da kada bilo koja strana država dođe i hoće da kadrira po Srbiji obično se desi da bude suprotno. Kada kažete da ta i ta osoba ne može, upravo toj osobi skoče šanse da upravo bude na tom mestu za koje su rekli da ne može - rekla je ona.

Premijerka je podsetila i sve koji kritikuju Aleksandra Vulina i u Srbiji, da je on rame uz rame sa predsednikom Srbije i uz tadašnjeg direktora BIA Bratislava Gašića, najuspešnije do sada sproveo borbu protiv organizovanog kriminala u Srbiji.

- Time je zajedno sa predsednikom Vučićem stavio glavu u torbu. Ali je mafiju pobedio. I to je nešto što danas ne čujem da priznaju ili da mu pripisuju kao zaslugu, a treba da mu se pripiše kao zasluga. Aleksandar Vučić je kao predsednik taj rat protiv mafije najavio i započeo ali uz njega veliku ulogu u tome su definitvno imali Bratislav Gašić i Aleksandar Vulin - rekla je Brnabić.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading