Mirković: Odbornička grupa SNS najoštrije osuđuje širenje verske, etničke i nacionalne mržnje

Autor:

Vesti

29.11.2022

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbornička grupa Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje širenje verske, etničke i nacionalne mržnje kojom je tokom svoje diskusije bio izložen odbornik Nebojša Bakarec.

Mirković: Odbornička grupa SNS najoštrije osuđuje širenje verske, etničke i nacionalne mržnje

Foto: ST/N. MANDIĆ

Pored dobacivanja koje je konstantno dolazilo iz redova opozicije, kap koja je prelila čašu su bila dobacivanja iz kojih se implicira i dovodi u pitanje poreklo odbornika Nebojše Bakareca i povezuje se sa nacistima.

Ako se uzme u obzir, da je Nebojša Bakarec nedavno bio uvršten na spisak poznatih Jevreja u Srbiji, od strane neonacističke organizacije “Stormfront”, utoliko su besmislenije ove uvrede koje su došle iz redova opozicije, navodi u svom saopštenju Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda.

Ovakva vrsta diskriminacije apsolutno je nedopustiva i zaslužuje najoštriju moguću osudu. Beograd je metropola, grad različitosti i grad koji širom raširenih ruku prihvata ljude svih nacija i verodipovesti i apsolutno je ovakvo ponašanje nedopustivo na svakom mestu, a pogotovo u  Skupštini grada Beograda. Ono što je dodatno poražavajuće što se niko čak nije ni izvinio. 

Srpska napredna stranka ima nultu toleranciju na bilo kakav vid diskriminacije, ali i ovo je jasan pokazatelj koliko daleko u svojoj mržnji mogu da idu oni koji sebe predstavljaju kao velike demokrate, a dolaze iz reda opozicije.

U svoje lično i u ime odborničke grupe SNS najoštrije osuđujem ovakvo ponašanje i nadam se da se nikada i nigde više neće ponoviti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading