OVA ORGANIZACIJA NE TREBA SUVERENOM SVETU! Medvedev nikad oštriji: Bahati NATO-ovci uvek lako zaborave na državne udare koje je njihova organizacija počinila

Autor:

Svet

29.11.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev rekao je da je NATO od trenutka svog formiranja više puta dokazao svoju korporativnu suštinu, delujući u interesu šačice anglosaksonskih zemalja i njihovih poslušnika.

OVA ORGANIZACIJA NE TREBA SUVERENOM SVETU! Medvedev nikad oštriji: Bahati NATO-ovci uvek lako zaborave na državne udare koje je njihova organizacija počinila

Foto: youtube.com

- Generalni sekretar NATO-a rekao je da će Ukrajina pobediti kao suverena nezavisna država. Ali nije rekao ništa o njenom teritorijalnom integritetu. Na primer, pobediće, ali, po svemu sudeći, u novim, uveliko suženim granicama svoje nezavisnosti, i sva takva suverena će sesti za pregovarački sto. Ovo je već napredak - napisao je Medvedev na svom Telegram nalogu.

 

 

On je dodao da "bahati NATO-ovci uvek lako zaborave na državne udare koje je njihova organizacija počinila u suverenim zemljama širom sveta", prenose Novosti.

 

 

- Zaboravljaju svrgnute legitimno izabrane šefove država i ubijene desetine hiljada civila, staraca, žena, dece. Snabdevanje oružjem svake rulje, poslušnika i ekstremističkih režima. Nekažnjivost čelnika Severnoatlantske alijanse za počinjene zločine - naglasio je on.

Medvedev je istakao da u "zemljama NATO-a ne živi više od 12 odsto svetske populacije".

- Ova organizacija ne treba civilizovanom svetu. Mora da se pokaje pred čovečanstvom i da se raspusti kao zločinačka organizacija. Ali čak ni Pontifek maksimus neće moći da ih oslobodi greha - poručio je Medvedev i dodao da, ako NATO kijevskim fanaticima isporuči sisteme "patriot" zajedno sa NATO osobljem, kao što je Stoltenberg nagovestio, oni će odmah postati legitimna meta ruskih oružanih snaga.

- Nadam se da sluge Alijanse ovo razumeju - zaključio je Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading