Moja tiranija počiva na tuđim neispunjenim ciljevima: VUČIĆ ODGOVORIO GORANU MARKOVIĆU

Autor:

Vesti

28.11.2022

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na reči reditelja i scenariste Gorana Markovića, navodeći da bi bio najbolji da je reditelj dobio novac koji je tražio.

Moja tiranija počiva na tuđim neispunjenim ciljevima: VUČIĆ ODGOVORIO GORANU MARKOVIĆU

Foto: RTV PINK printscreen

Goran Marković je naime, između ostalog, rekao da "ropćemo pod tiraninom već deceniju i nemamo želju da promenimo sudbinu".

- Da je dobio novac bio bih najbolji na svetu. Jer moja tiranija počiva na neispunjenim tuđim ciljevima. Meni mogu da psuju majku, da vode prljavu kampanju, da nema nijedno izvini posled toga, da priznaju da su lagali, nikom ništa. Je li to sve moguće u zemlji u kojoj tiranija vlada? Danas sam saznao da je preminuo Nogo, ostali smo bez mnogo velikih ljudi u prethodnim danima, pa sam se njihovim opusom bavio - rekao je Aleksandar Vučić i dodao:

- Goranu Markoviću će uvek biti svejedno šta ću ja da kažem jer on ima filmove i serije koje je uradio i koje će zauvek da ostanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading