"Bilateralni odnosi naše dve zemlje imaju uzlazni trend": Vučević se sastao sa američkim sekretarom Volander

Autor:

Vesti

28.11.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćnik sekretara odbrane SAD Volander izrazila je nadu da će Srbija i Sjedinjene Američke Države u narednom periodu podići saradnju na viši nivo u svim oblastima od zajedničkog interesa

"Bilateralni odnosi naše dve zemlje imaju uzlazni trend": Vučević se sastao sa američkim sekretarom Volander

Foto: Miloš Vučević Instagram printscreen

Pomoćnik sekretara odbrane Sjedinjenih Američkih država Selest Volander sastao se danas u Podgorici sa potpredsednikom Vlade i ministrom odbrane Milošem Vučevićem.

Ministar Vučević je istakao da bilateralni odnosi dve zemlje imaju uzlazni trend, da su obe strane iskazale nameru da nastave i prodube saradnju u oblasti odbrane, kao i da Ministarstvo odbrane visoko vrednuje dosadašnju saradnju u oblasti zajedničke obuke i donacije američke strane.

 

 

Pomoćnik sekretara odbrane SAD Volander izrazila je nadu da će Srbija i Sjedinjene Američke Države u narednom periodu podići saradnju na viši nivo u svim oblastima od zajedničkog interesa.

- Bilateralni odnosi ove dve zemlje imaju uzlazni trend, a nastavćemo i produbiti saradnju u oblasti odbrane. Ministarstvo odbrane visoko vrednuje dosadašnju saradnju u oblasti zajedničke obuke i donacije američke strane - napisao je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading