DAN KOPNENE VOJSKE SRBIJE! Predsednik Vučić i ministar odbrane uputili čestitke!

Autor:

Vesti

16.11.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku povodom 16. novembra - Dana Kopnene vojske i izrazio uverenje da će njeni pripadnici ostati najjači oslonac u očuvanju mira i stabilnosti.

DAN KOPNENE VOJSKE SRBIJE! Predsednik Vučić i ministar odbrane uputili čestitke!

Foto: Tanjug/S.AĆIMOVIĆ

- Svim pripadnicima Kopnene vojske čestitam 16. novembar - Dan vida. Bogatu i slavnu istoriju srpskog naroda obeležila je Kolubarska bitka, koja je otpočela 16. novembra 1914. godine, a u kojoj se srpska vojska pokazala nesalomivom i svemogućom, izborivši pobedu kada se činilo da joj je poraz jedina opcija. Motivisani herojstvom vaših predaka, svakodnevno iznova pokazujete neprikosnovenost u izvršenju zadataka, kako na domaćem terenu tako i u multinacionalnim operacijama, bez obzira na težinu uslova koji vam se na tom putu nameću. Uvek spremni, oprezni i profesionalni i, što je najvažnije, stalno na raspolaganju građanima naše zemlje kada im je to najpotrebnije - poručio je Aleksandar Vučić.

- Čestitam vam praznik, uveren da ćemo i nadalje kao najjači oslonac u očuvanju mira i stabilnosti imati upravo pripadnike vašeg vida - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Republika

Foto: Vojska Srbije

Vojska

Čestitka ministra odbrane

Potpredsednik vlade i ministar odbrane Miloš Vučević svim pripadnicima je čestitao Dan Kopnene vojske, 16. novembar i poželeo im puno uspeha u organizaciji sistema odbrane Srbije u narednom periodu.


- Negujući tradiciju slavnih kolubarskih heroja na današnji dan proslavljate 108. godišnjicu postojanja vašeg vida.
Republika

Foto: Printscreen/Instagram/odbranaivojska

Ministar odbrane Miloš Vučević

Kopnena vojska kao najbrojniji i najopremljeniji vid Vojske Srbije dobrom organizacijom i pažljivim odabirom ljudstva uspeva da uspešno odgovori svim zahtevima koje sobom nose kopneni zadaci i misije - napisao je u čestitki ministar Vučević i poručio:

- Sa željom za puno uspeha u organizaciji sistema odbrane naše zemlje i u narednom periodu i očuvanju kontrole u Kopnenoj zoni bezbednosti, u čemu ćete siguran sam biti profesionalni i operativni kao i do sada, čestitam vam praznik.-

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading