DIREKTAN POZIV NA UBISTVO VUČIĆA OD STRANE MILOVOG LOBISTE! Jeziva objava Nikole Samardžića: Đavo uvek dođe po svoje! (FOTO)

Autor:

Vesti

15.11.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samardžić direktno poziva na ubistvo predsednika.

DIREKTAN POZIV NA UBISTVO VUČIĆA OD STRANE MILOVOG LOBISTE! Jeziva objava Nikole Samardžića: Đavo uvek dođe po svoje! (FOTO)

Foto: youtube.com/Mohikanac Srb

Nikola Samardžić

Nekadašnji član DS, jedan od osnivača LDP i kolumnista dnevnog lista "Danas"  Nikola Samardžić objavio je sramnu poruku na Tviteru kojom direktno poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Vučić predao Beograd braći Mali, Kavačima i mesari u Resniku. Struju Grčiću i orden praseće glave. Spoljnu politiku Bocanu, Bokanu i Jeremiću. 

Tako je sam birao! Ako mu stvarno prete, nekako đavo uvek dođe po svoje

Prete i meni, pa nikoga briga. Njegovi. Naši - napisao je Samardžić.

Foto: Printscreen/Twitter

Tvit Nikole Samardžića

- Vi iz opozicije namerno relativizujete opasnost od atentata na predsednika Srbije i tako se stavljate u isti koš sa mafijom - jedna je od reakcija na ovako sramnu objavu.

- Pretiti se nikom ne može i za to se treba odgovarati. Ova vlast sve radi u interesu građana i rezultati su vidljivi - još jedan je od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Goca

15.11.2022 12:52

Ovo drzava nemoze da sankcionise kad ovo rade predsedniku sta bi ovi nama uradili ..verovatno isto sto i zelenski svom narodu

srbo

15.11.2022 12:58

jel profa testiran na supstance