TAJKUNSKI LICEMERI: Kad Plenković ruši "Maksimir" da bi sagradio novi stadion to je za pohvalu, kad Vučić gradi - Ne treba nam

Autor:

Vesti

02.11.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji naklonjeni opoziciji često se ističu svojim licemernim stavom, kojim pokazuju da nije važno šta se priča, nego ko priča, jer sve što priča lider Srbije prema njihovom tumačenju nije dobro.

TAJKUNSKI LICEMERI: Kad Plenković ruši "Maksimir" da bi sagradio novi stadion to je za pohvalu, kad Vučić gradi - Ne treba nam

Foto: Printscreen

Dok predsednika Srbije Aleksandra Vučića kritikuju, za gotovo istu stvar hvale premijera Hrvatske Andreja Plenkovića.

Naime, opoziciono nastrojen portal Direktno sa potpunim oduševljenjem objavio je vest o tome da će premijer Andrej Plenković uskoro srušiti legendarni "Maksimir" i na tom mestu izgraditi novi velelepni stadion.

Ali kad predsednik Srbije najavi izgradnju novog nacionalnog stadiona, onda je njihov jedini komentar - I, ŠTA ĆE NAM NACIONALNI STADION? Pod tim nazivom objavljen je tekst na portalu Direktno u kome se kritikuje namera lidera Srbije da pokrene projekat izgradnje Nacionalnog stadiona, koji bi trebalo da zadovolji standarde UEFA i FIFA da bi se na njima organizovala velika sportska takmičenja.

Sve to, oni su videli kao minus, kada su u avgustu pisali o tome.

Međutim, neki mesec kasnije, tačnije sada, informaciju o rušenju "Maksimira" u Hrvatskoj predstavljaju kao veliki poduhvat.

Tako navode između ostalog i da se radi o "ružnom stadionu", kako bi što logičnijom predstavili činjenicu da će biti srušen, a na njegovom mestu biti izgrađen novi, sa "300 čudesa".

Dasović je bio gost UEFA, odakle je preneo utiske koje čelnici te organizacije imaju o "Maksimiru", jednom od najružnijih stadiona na kojima se igrala Liga šampiona poslednjih godina - preneo je portal Direktno.

Pomenuti tajkunski medij uz informaciju o rušenju "Maksimira" navodi da će novi stadion osim 32.000 mesta imati i prateću infrastrukturu, kao što je hotel sa 4 zvezdice, što je licemeran stav ukoliko su uzme u obzir da je na sličnu Vučićevu zamisao "udarano iz svih oružja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading