SRPSKO SELO BIĆE U FOKUSU NOVE VLADE: Izbor Krkobabića za ministra je najbolji dokaz!

Autor:

Vesti

23.10.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je preporodio srpsko selo ministar Milan Krkobabić nastaviće da radi na istoj funkciji i u novoj Vladi Srbije.

SRPSKO SELO BIĆE U FOKUSU NOVE VLADE: Izbor Krkobabića za ministra je najbolji dokaz!

Foto: ST/P. DIVAC

Kako je saopštio predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić na sednici GO Srpske napredne stranke, o čemu je Republika već pisala, Krkobabić će biti jedan od onih koji će i dalje biti član kabineta u Nemanjinoj 11.

Po zanimanju diplomirani ekonomista, Krkobabić se već dokazao i pokazao kao neko ko se uhvatio u koštac sa jednim od najvećih problema u Srbiji - za oživljavanjem srpskog sela.

Republika

Foto: printscreen

 

Upravo je srpsko selo tokom istorije bilo od ključne važnosti za spas i razvoj Srbije u najtežim vremenima, a činjenica da će upravo Krkobavić i dalje biti na čelu tog resora svedoči da je plan nove Vlade Srbije da nastavi taj posao.

Krkobabić, čiji je PUPS koalicioni partner SNS, u prethodnom mandatu pokrenuo je neke od najznačajnijih projekata vezanih za srpsko selo, pa je njegov izbor samo logičan sled događaja.

Razvoj srpskog zadrugarstva, subvencije i podela kuća na selu bračnim parovima, finansiranje razvoja sela i seoskih opština, samo su neki od primera koji su realizovani upravo zahvaljujući Krkobabiću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading