VUČEVIĆEV BESPREKORAN RAD PREPORUKA ZA MINISTRA ODBRANE: Ovo su razlozi zašto je gradonačelnik Novog Sada zaslužio poverenje!

Autor:

Vesti

23.10.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Vučević, dosadašnji gradonačelnik Novog Sada vodiće jedno od najvažnijih ministarstava u budućoj Vladi Srbije.

VUČEVIĆEV BESPREKORAN RAD PREPORUKA ZA MINISTRA ODBRANE: Ovo su razlozi zašto je gradonačelnik Novog Sada zaslužio poverenje!

Foto: Tanjug/J.PAP

Izbor Miloša Vučevića za Ministra odbrane, o čemu je Republika prva pisala, kako tvrde poznavaoci unutrašnjih političkih prilika znači da će srpska vojska i u budućnosti predstavljati jedan od stubova države i njene bezbednosti.

Miloš Vučević, koji se na mestu gradonačelnika Novog Sada pokazao kao izuzetno sposoban za rukovođenje složenim sistemom, i koji je bio jedan od kandidata za mandatara u novoj Vladi Srbije, preuzeće Ministarstvo odbrane od Nebojše Stefanovića.

Republika

Foto: printskrin

 

Vučević, koji je i potpredsednik SNS pokazao je i dokazao da je neko na koga predsednik Aleksandar Vučić može da se osloni kako u stranci tako i na državnim poslovima.

Budžet Novog Sada dok je na njegovom čelu bio Vučević značajno je poboljšan u prethodom periodu, pokrenuti su krucijalni infrastrukturni radovi, došli su brojni investitori, istovremeno se vodilo računa o socijalnim davanjima...

Sve ovo preporučilo je Vučevića za stepenik više, odnosno za preuzimanje resora odbrane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading