SAVO MANOJLOVIĆ POZIVA NA SAJBER TERORIZAM: Ovo je plan lažnog ekologa i kvazi političara! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.10.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Manojlović je gostujući u emisiji na N1 pozvao građane na sajber terorizam, sa ciljem da se potpuno blokira komunikacija na javnom servisu Srbije.

SAVO MANOJLOVIĆ POZIVA NA SAJBER TERORIZAM: Ovo je plan lažnog ekologa i kvazi političara! (VIDEO)

Foto: N1 printscreen

Manojlović

Gostujući u emisiji Njuznajt na N1, predsednik inicijative Kreni-promeni, Savo Manojlović pozvao je građane na sajber terorizam, sa namerom da se pomoću aplikacije koja se nalazi na sajtu pomenute inicijative izazovi opšti haos na javnom servisu Srbije.

Manojlović je, naime, koristeći besramno medijski prostor koji mu je pružen, umesto da odgovori na postavljeno pitanje voditeljki Ivani Momčilović Odobašić, počeo da govori o tome kako bi svi građani trebalo da zatrpaju mejlovima RTS.

- Pozivam sve građane, (da koriste aplikaciju) ona je uvezana, u njoj su su svi mejlovi koji se koriste u RTS, pozivam sve građane da sada blokiramo komunikaciju RTS, tako što će ući preko te aplikacije i pratiti uputstva, i poslati na mejl - naveo je brzo Manojlović, zastrašen time da bi mogao biti prekinut zbog ovog ispada.

Na ovu njegovu izjavu oštro je reagovala voditeljka Njuznajta, Ivani Momčilović Odobašić, koja mu je dala do znanja da je svesna da se koristi gostovanjem u njenoj emisiji da bi ispunio svoje lične ciljeve.

- Sad u mojoj emisiji najavljujete borbu koja liči na hakersku - pobunila se voditeljka.

Na to je Manojlović priznao da postoji rizik za tako nešto svaki put kad bude pozvan u neku emisiju, pozvavši još jednom građane da se posluže njegovom aplikacijom.

- Nije hakerska, potpuno je legitimna, olakšava građanima da uđu i pošalju mejl, samo što su u toj aplikaciji svi mejlovi do kojih smo došli - objasnio je još jednom bezobrazni Manojlović.

Momčilović Odalović je bila vidno revoltirana ponašanjem predsednika inicijative Kreni-promeni, opominjući ga da tako nešto ne može da radi.

- Zaustaviću vas, jer ne želim da radite to u mojoj emisiji. Zloupotrebili ste, razmisliću sledeći put da li ćemo vas zvati, nije ovo nešto što možete da objavljujete - navela je voditeljka Njuznajta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading