DOZIVALA GA JE "ANDRIJA, ANDRIJA", BILO JE JEZIVO SLUŠATI! Komšije opisale užas na Voždovcu kada je muškarac skočio sa 6. sprata! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.10.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jeziva nesreća dogodila se u sredu uveče oko 22 časova kada je muškarac skočio sa 6. sprata zgrade u ulici Braće Srnić.

DOZIVALA GA JE "ANDRIJA, ANDRIJA", BILO JE JEZIVO SLUŠATI! Komšije opisale užas na Voždovcu kada je muškarac skočio sa 6. sprata! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

Ekipe hitne pomoći vrlo su brzo izašle na treren, a muškarac je zadobio povrede glave i noge.

Komšije je uznemirila buka koja se tom prilikom čula, a čitavu situaciju nazvali su strašnom.

Ne znam sta se desilo tačno, ali znam da je skočio sa šestog sprata i da sam čula jecaje i zapomaganje neke žene koja ga je dozivala "Andrija, Andrija". Mislim da su iz hitne pokušavali reanimaciju u par navrata, ali su ga brzinom svetlosti odvezli na Vojnomedicinsu akademiju - rekla je N.J. za Republiku.

Bilo je jezivo slušati. Nisam smela da gledam. -

Foto: Republika

Mesto na koje je pao čovek sa 6. sprata

Za sada nije poznat motiv zbog koga je nesrećni čovek pokušao samoubistvo.

Podsetimo, danas se u beogradskom naselju Galenika dogodio još jedan pokušaj samoubistva. Muškarac je skočio sa 6. sprata, što je i prijavio komšija koji ga je video kako proleće u donjem vešu.

U ovom slučaju se dogodilo čudo, jer kada se komšija pojavio na prozoru da vidi u kome je stanju, čovek je samo ustao, otresao prašinu sa sebe i mirno se vratio u svoj stan. 

Ovo nisu usamljeni slučajevi, pre tri dana muškarac počinio samoubistvo na Banovom brdu skočivši sa zgrade nakon što se posvađao sa suprugom. Prolaznici i komšije videli su ga kako skače i on je na mestu ostao mrtav.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading