OŠTRO SAOPŠTENJE PETRA PETKOVIĆA: Đilasu i Miljašu smeta Srpska lista jer je bedem odbrane nacionalnih interesa

Autor:

Vesti

20.09.2022

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tajkunski režim Dragana Đilasa čiji je eksponent niko drugi do Branko Miljuš neprolazna je bruka i sramota svih pristojnih građana Srbije, posebno Srba sa Kosova i Metohije, navodi se u saopštenju člana Predsedništva SNS Petra Petkovića.

OŠTRO SAOPŠTENJE PETRA PETKOVIĆA: Đilasu i Miljašu smeta Srpska lista jer je bedem odbrane nacionalnih interesa

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Njihovo nakaradno i skandalozno rukovođenje Srbijom, koju su doveli do ruba egzistencije, građani Srbije pamte kao najveću političku pošast, zbog čega su ih i poslali na smetlište političkog života. 

Njihovi današnji napadi na predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku listu samo su jalovi pokušaj da skrenu pažnju naroda sa svoje bezidejne politike, u kojoj je poželjno pozivati na likvidaciju sina i brata predsednika države, ali nije dozvoljeno argumentovano suočiti bivši režim sa svim nepočinstvima i zlodelima.

Zato im i smeta Srpska lista, koju napadaju do uzoru na Kurtija, jer predstavlja bedem odbrane srpskih nacionalnih interesa i nema sumnje da bi radije instalirali Prištini lojale Srbe, ali im to nikada neće poći za rukom. 

Zbog čega narečeni Miljuš i njegove gazde Đilas, Tadić, Jeremić nisu svoja "rešenja" sprovodili dok su bili na vlasti, nego sada prosipaju naknadnu pamet, a tada su na tacni Prištini predavali nezavisno "Kosovo"? 

Kada su Vučiću i državi Srbiji ostavili užasno tešku situaciju na KiM i sužen manevarski postor, sada bi s Vračara da brane Kosovo i Metohiju. 

Cela nacija je u Skupštini mogla da vidi kako opozicija brani našu južnu pokrajinu - bezidejno i isključivo zarad promocije i političkog profita.

Komentari (0)

Loading