KAMPANJA PROTIV VUČEVIĆA REŽIRANA U VLASTI! Zemljotres na političkoj sceni - Đukanović izneo frapantne podatke

Autor:

Vesti

26.08.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović oglasio se o gorućoj temi - izboru mandatara - i zatresao političku scenu u Srbiji.

KAMPANJA PROTIV VUČEVIĆA REŽIRANA U VLASTI! Zemljotres na političkoj sceni - Đukanović izneo frapantne podatke

Foto: Tanjug

Poslanik u Skipštini Srbije Vladimir Đukanović napravio je pravi zemljotres na političkoj sceni Srbije nakon što je prokomentarisao hejtersku kampanju protiv Miloša Vučevića u medijima pod kontrolom opozicije.

- Dakle, biću krajnje otvoren, kampanju diskreditacije Miloša Vučevića koju je NIN u ovom broju započeo, a svojski se sada trude da je nastave Bora Novaković o ostali tajkunski mediji, osmišljena je unutar redova vlasti. To je toliko sramno i skandalozno da nemam reči - napisao je Đukanović na Tviteru.

 

Da ne bude nedoumica, on je u narednom tvitu ponovio da je ceo slučaj sa kojim ga povezuju je takođe fabrikovan unutar same vladajuće strukture.

- Pošto se mnogi tresu od Vučevićevog dolaska na mesto premijera, osmislili su ovu bestidnu kampanju njegove diskreditacije samo kako bi sve učinili da on ne bude premijer. Sram vas bilo! - naveo je Đukanović.

 

Inače, kako je Republika već pisala, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti povodom izbora mandatara, u subotu, 27. avgusta 2022. godine u 10.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading