VANREDNO OBRAĆANJE PREMIJERKE! Ana Brnabić izrazila zahvalnost građanima Srbije! DAN BEZ OZBILJNIJIH INCIDENATA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.09.2022

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić se vanredno obraća naciji.

VANREDNO OBRAĆANJE PREMIJERKE! Ana Brnabić izrazila zahvalnost građanima Srbije! DAN BEZ OZBILJNIJIH INCIDENATA! (VIDEO)

Foto: printscreen/Tanjug

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić održava večeras konferenciju za novinare u zgradi Vlade Srbije.

Ana Brnabić je najpre izrazila ličnu zahvalnost svim građanima Srbije za strpljenje za tešku nedelju.

-  Građani su pokazali razumevanje i brigu za državu. Zahvaljujem se službama bezbednosti što je ovaj dan protekao bez incidenata, ili bar većih incidenata. Od ozbiljninijih incidenata imali smo samo dva i to sa određenim grupacijama. Jedan je u Karađorđevom parku.

-  Danas je bilo angažovano 5200 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova. Imali smo samo dva sukoba a policija je rešila problem i obezbedila da se ti incidenti dalje ne šire. 

- Ono što je nalepša slika Beograda i Srbije je to da se održalo do sad mnogo događaja u okviru Evroprajda, a nije se desio nijedan veći incident. To dovoljno govori o našim građanima. To je za mene prava slika Beograda i Srbije i na to sam ponosna večeras. Pokazali smo da smo ozbiljna država koja poštuje svoje institucije, ali i prava svih građana - istakla je premijerka.

Ona je rekla da se Beograd sad okreće novim izazovima:

- Predsednik Vučić je otputovao u Njujork gde će imati važan sastanak. A mi se okrećemo novim problemima. Svi su hteli da nas zavade, da pokušaju da naprave nešto što će biti tačka razdvajanja u našoj državi, ali nisu uspeli. Pokazali smo solidarnost i obezbedili mir. Pokazali smo da su ovde bezbedi i naši građani i gosti - zaključila je Brnabićeva.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
мишко

17.09.2022 17:26

због обмане требате да поднесте оставку, лагали сте и заштитили мањину којој припадаш, дали се питате шта добијате на следећим изборима оваквим наћином лажи грађана, а ви се још хвалите иако знате да већина у Србији не жели ово поднесите оставке