SVEĆLJA PRETI PREDSEDNIKU! Priština opet dokazala da želi samo sukobe: Vučiću, obećavam ti teške dane, mesece, godine!

Autor:

Vesti

16.09.2022

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kurtijev jurišnik i ministar policije lažne vlade u Prištini Dželjaj Svećlja uputio je pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, poručivši mu da ce imati teške dane, nedelje i mesece.

SVEĆLJA PRETI PREDSEDNIKU! Priština opet dokazala da želi samo sukobe: Vučiću, obećavam ti teške dane, mesece, godine!

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da „pokušavaju da uzmu Kosovo, ali da Srbija neće da dozvoli da joj se otme ni pedalj zemlje“, Svećlja je odgovorio da će biti teških dana, nedelja i meseci, prenosi Gazeta Express.

- Što se tiče Vučićevih šovinističkih težnji u odnosu na Kosovo, mogu da obećam teške dane, teške nedelje, teške mesece za njega. Što se tiče stabilnosti Kosova, ta stabilnost će biti ojačana. Tamo će samo još više vladati red i zakon. I vrlo brzo ćemo ponuditi šansu svakom građaninu tog područja da živi mirno - rekao je Kurtijev jurišnik na Syri TV.

Ovo je jos jedna potvrda dve najbitnije stvari. Prvo, Priština ne želi mir, dogovor i saradnju, nego sukobe!

I druga bitna činjenica, nakon rasprave u Skupštini Srbije nema nikakve sumnje da je Aleksandar Vučić jedina tačka otpora suludim ambicijama i namerama Prištine i Vučić je jedina meta toj istoj Prištini!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading