PONOŠ IZGUBIO KOMPAS, NE ZNA VIŠE GDE BIJE: Prvo tvrdio da ga juri BIA, sad obrnuo ploču (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

23.08.2022

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

“NATO general” i lider pokreta Srbija Centar Zdravko Ponoš ne može ni sam sebe da razume.

PONOŠ IZGUBIO KOMPAS, NE ZNA VIŠE GDE BIJE: Prvo tvrdio da ga juri BIA, sad obrnuo ploču (VIDEO)

Foto: ATA Images

U samo nekoliko dana dve različite priče.

Lider pokreta Srbija Centar, Zdravko Ponoš je pre samo par dana tvrdio kako su ga pripadnici BIA-e ispitivali na granici, a već danas kaže sledeće: Nisam siguran da je bila upetljana BIA, oni se nisu pojavili.

 

 

Podsetimo se, Ponoš je dao lažnu izjavu kako policija i carina na graničnom prelatu Batrovci prema njemu nisu postupili po zakonu.

Policajac koji ga je ljubazno zamolio da pokaže dokumenta i sačeka dok se ne završi kontrola, nakon Ponoševih protesta, pozvao je starešinu i pitao ga da li da bez kontrole, kako je Ponoš tražio, propusti lice koje je prepoznao iz javnosti, ali nije znao da je u pitanju poznati političar.

Starešina je pripadniku Uprave granične policije dao jedino mogući odgovor i rekao da je zakon isti za sve, pa i za lica sa estrade (pogrešno misleći da je gospodin Ponoš pevač izvornih krajiških pesama). Policija baš kao i carina su postupili po zakonu, izvršili, ne baš, temeljan pregled i uprkos protestima gospodina Ponoša, koji je tražio da i nakon provere ostane na graničnom prelazu, pustili ga da nastavi sa putovanjem.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Zdravko Ponoš menja ploču

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ZoranSM

23.08.2022 18:00

I ovaj je bio Načelnik Generalštaba??? Strašno. 😳😪

Bane

24.08.2022 10:12

Jadničak. Mlađi referent.