Sve šablone su istrošili i sad im ostaje samo gola sila! Saša Milovanović o razvoju situacije na Kosovu!

Autor:

Vesti

21.08.2022

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja se zaista plašim scenarija koji sledi, rekao je Saša Milovanović.

Sve šablone su istrošili i sad im ostaje samo gola sila! Saša Milovanović o razvoju situacije na Kosovu!

Foto: printscreen

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović rekao je u Novom vikend jutru kod Jovane Jeremić da je situacija sa Kosovom i Metohijom krajnje alaramantna i da je ovih godina bilo kritičnih situacija koje su mogle da dovedu do otvorenog sukoba, ali se to smirivalo.

- Najčešće se smirivalo tako što je Srbija bila odgovorna i mudra i što nije nasedala na provokacije tih lažnih institucija odnosno kvazi političara sa Kosova, iz Prištine. Nego je očigledno srpsko rukovodstvo na čelu sa Aleksandrom Vučićem, bilo intelignetnije od njih. Pokušavali su na razne načine da nas uvuku u sukob. Ali mi smo bili pametniji i predvideli smo to. Svi njihovi šabloni su istrošeni i sad im ostaje samo gola sila - rekao je Milovanović.

- Ja se zaista plašim scenarija koji sledi i nadam se da će ti globalni igrači i te međunarodne organizacije imati svesti i savesti da ne dozvoli takav scenario - dodao je Milovanović.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading