RADOVAN KARADŽIĆ PUCA OD SNAGE I OPTIMIZMA! Srpski istoričar nedavno se čuo sa bivšim predsednikom Republike Srpske! Otkrio detalje razgovora!

Autor:

Vesti

15.08.2022

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istoričar je naglasio da Karadžić veruje u svetlu budućnost srpskog naroda.

RADOVAN KARADŽIĆ PUCA OD SNAGE I OPTIMIZMA! Srpski istoričar nedavno se čuo sa bivšim predsednikom Republike Srpske! Otkrio detalje razgovora!

Foto: Tanjug/AP

Istoričar dr Aleksandar Raković, gostujući u emisiji "Aktuelnosti" na TV HAPPY, otkrio je datalje svog nedavnog razgovora sa bivšim predsednikom Republike Srpske Radovanom Karadžićem.

Istoričar je naglasio da je Karadžić pun mentalne snage i optimizma i da veruje u svetlu budućnost srpskog naroda.

Republika

Foto: printscreen

Aleksandar Raković

 

- Dakle, 7. avgusta sam razgovarao sa bivšem predsednikom Republike Srpske Radovanom Karadžićem. On me je pozvao iz britanskog zatvora i za mene je naravno bila čast da sa njim razgovaram o srpskoj nacionalnoj ideji u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Predsednik Karadžić je pun snage, pun mentalne snage i optimizma, veruje u svetlu budućnost srpskog naroda i posebno mu je drago što je video proteklih godina jak uspon srpske nacionalne ideje. Ja sam njemu rekao svoj stav, koji je njemu bio dobro poznat, da Srbija, Republika Srpska i Crna Gora treba da stvore jedinstvenu srpsku državu i takođe složio sam se sa njim da srpski narod ima veoma svetlu budućnost i da je uspon naše nacionalne ideje tek počeo i da ćemo jedan srećan kraj tog uspona naše nacionalne ideje tek videti - izjavio je Raković, premosi Heppy BSC portal.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading