DUKLJANSKI DIKTATOR DOTAKO DNO: Đukanović tragediju na Cetinju koristi za uličarsko političarenje!

Autor:

Vesti

14.08.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milo Đukanović, koji treba da bude predsednik svih građana Crne Gore iz dana u dan pokazuje svoje pravo, jednopartijsko lice.

DUKLJANSKI DIKTATOR DOTAKO DNO: Đukanović tragediju na Cetinju koristi za uličarsko političarenje!

Foto: Tanjug/AP

Đukanović je, naime, je trenutnu tragičnu situaciju koja je tugom obavila celu Crnu Goru i region opet pokušao da iskoristiti u političke svrhe.

Naime, Đukanović se juče u izjavi zahvalio svima koji su odali podršku našoj zemlji u ovim teškim danima i uputili svoja saučešća.

- Svima osim Srbiji, srpskim funkcionerima i predsedniku. Iako je podrška i saučešće od bratske Srbije, preko predsjednika Vučića stigla iste večeri kad se masakr dogodio - piše portal Borba.

Republika

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

 

Iz Đukanovićevog kabineta su istakli da se predsjednik zahvalio za izraze najdubljeg saučešća povodom tragedije na Cetinju predsjednicima država regiona, Severne Makedonije Stevu Pendarovskom, takozvanog Kosova Vljosi Osmani i članu Predsedništva Bosne i Hercegovine Željku Komšiću.

Đukanović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, danas imao i odvojene telefonske razgovore sa predsednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i predsjednikom Albanije Bajramom Begajem.

- A, o Srbiji i predsjedniku Aleksandru Vučiću ni reči - piše Borba.

Predsednik Srbije, podsetimo,uputio je javnu podršku porodicama stradalih, svim građanima Crne Gore. Takođe svoju žalost su javno ukazali i ministri policije i spoljnih poslova Aleksandar Vulin i Nikola Selaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Penzioner

14.08.2022 17:57

TRCITE SRBI iz Srbije na more u CRNU GORU !!!!

Branka Met

14.08.2022 19:19

Knjaz Milo je i ovom prilikom rekao sve o sebi!!! Crnogorci nisu zaslužili da im ovaj parazit i potkupljivi politikant bude predsednik države.