OGLASIO SE MINISTAR UDOVIČIĆ: Osuđujem svaki vid nasilja, Bojoviću sledi smena!

Autor:

Vesti

12.08.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom snimka na kom direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Goran Bojović fizički nasrće na zaposlenu osobu, ministar Vanja Udovičić poručio je da osuđuje svaki vid nasilja i da je već dao nalog za njegovu smenu.

OGLASIO SE MINISTAR UDOVIČIĆ: Osuđujem svaki vid nasilja, Bojoviću sledi smena!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, Twitter/necudatimojepa1

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, Twitter/necudatimojepa1

- Svaki vid nasilja najoštrije osuđujem, posebno onaj nad ženama. Sinoć kasno sam dobio i video snimak, nakon čega sam odmah odreagovao i danas dao nalog za hitnu smenu Gorana Bojovića - navodi se u saopštenju ministra Udovičića.

Podsetimo, na Tviteru se pojavio snimak direktora Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Gorana Bojovića koji u prostorijama Zavoda nasrće na zaposlene.

U međuvremenu se pojavila informacija da je osoba koju Bojović maltretira njegova pomoćnica Maja Obradović, dok nemiloj sceni prisustvuju i sekretarica Anrea Bjelobrk i Danijela D.

Snimak je nastao 23. decembra prošle godine i na njemu se jasno vidi kako se Bojović i Obradović prvo raspravljaju, a zatim joj se on unosi u lice, i gura je pritiskajući je za vrat, nakon čega žena pada unazad, u fotelju iza nje.

Nakon toga se unosi u lice drugoj ženskoj osobi i preti joj pokazajući joj kažiprst. 

Više javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog Drugom javnom tužilaštvu u Beogradu za privođenje Gorana Bojovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading