BASTA O SITUACIJI NA KOSOVU I METOHIJI: Samo jak lider i veliki državnik, kakav je predsednik Vučić, ima snage da sačuva mir

Autor:

Vesti

01.08.2022

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Rade Basta prokomentarisao je situaciju na Kosovu i Metohiji.

BASTA O SITUACIJI NA KOSOVU I METOHIJI: Samo jak lider i veliki državnik, kakav je predsednik Vučić, ima snage da sačuva mir

Foto: Tanjug/T. Radovanović

- Puna podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji čini nadljudske napore da se sačuvaju mir, stabilnost i prava našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

Samo jak lider i veliki državnik, kakav je predsednik Vućić, ima snage da sačuva mir na ovim prostorima i stvara nove saveznike, a sinoćnja reakcija ambasadora Sjedinjenih Americkih Država upravo je pokazala ono sto je najvažnije, da se našem predsedniku veruje i da je on za Ameriku sagovornik kojeg poštuju i koji drži svoju reč i onda kada je najteže.

Živela snažna i poštovana Srbija, koju vodi Aleksandar Vučić.

Podsećamo, na Jarinju nema promena u odnosu na jučerašnji dan, i dalje se na sever Kosmeta ne može ni pešice. Policija u Rudnici jutros je obavestila vozače da pokušaju prelazak na drugim administrativnim prelazima, a za sada je u funkciji samo prelaz Merdare. Nema informacija ni iz tzv. kosovske policije kada će Jarinje i Brnjak biti otvoreni za saobraćaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading