POKLAĆE SE OKO FOTELJE! U opoziciji opšti rat oko kandidata za potpredsednika Skupštine! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.07.2022

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija je zaratila i među sobom licitirajući ko će biti sledeći potpredsednik Skupštine.

POKLAĆE SE OKO FOTELJE! U opoziciji opšti rat oko kandidata za potpredsednika Skupštine! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Televizija N1 navodi, pozivajući se na saznanja lista Danas, da će Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, biti jedan od potpredsednika Parlamenta.

Međutim, ovakav stav ne dele Narodna stranka, Ne davimo Beograd, Demokratska stranka i Ekološki ustanak.

- Naš predlog je da jedan od opozicionih potpredsednika Parlamenta bude Zoran Lutovac i oko toga se 35 poslanika složilo - rekao je Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd.

 

 

Đilasova Stranka slobode i pravde reagovalo je saopštenjem i reklo da je demokratska tradicija da najveći klub predlaže svoje kandidate. Kažu i da je trebalo da gorepomenute stranke, ako žele da predlože svog kandidata, prvo formiraju poslanički klub, pa predlože.

Međutim, Lazović ne odustaje od ideje da Zoran Lutovac bude kandidat, ali, u celom cirkusu, pojavio se i Borko Stefanović koji pretenduje na ovu fotelju.

- Ozbiljne su šanse da budem kandidat za potpredsednika. To se određuje na osnovu broja poslanika u poslaničkoj grupi, a ne na osnovu potpisa. Tako je bilo uvek do sad - rekao je Stefanović.

Čini se da je počela da gubi kompas još nakon završetka izbora i da je jaz između nekadašnjih stranačkih partnera i navodnih istomišljenika sve veći, stoga i ne čudi što se od izbora kandidata za potpredsednika Skupštine napravila tolika papazjanija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading