OPOZICIJA NASTAVLJA SA LAŽIMA O "JOVANJICI": Jelena Zorić se istrčala! Novinarka N1 rekla nešto što nije bilo PREDVIĐENO?

Autor:

Vesti

30.07.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Borivoje Borović pokušava da ospori navode novinarke Jelene Zorić.

OPOZICIJA NASTAVLJA SA LAŽIMA O "JOVANJICI": Jelena Zorić se istrčala! Novinarka N1 rekla nešto što nije bilo PREDVIĐENO?

Foto: YouTube/Printscreen

Advokat Borivoje Borović, član Narodne stranke koju predvodi Vuk Jeremić, i nakon demantija Jelene Zorić, inspektora Slobodana Milenkovića i njegovog advokata Zdenka Tomanovića, nastavlja sa lažima koju opozicija pokušava da predstavi kao istinu, a to je da brat predsednika Vučića, Andrej, Bratislav Gašić kao i sam lider Srbije imaju veze sa "Jovanjicom".

Iako je novinarka N1 Jelena Zorić rekla kako se radilo o spinu i laži u momentima kada su Andreja povezivali sa ovom fabrikovanom aferom, Borović je to pokušao da negira, rekavši da se izletela.

- Video sam da su ljudi iz vrha vlasti oduševljeni izjavom novinarke Zorić smatrajući da im je to sada onako, jedna poštapalica, kada je saopštila da sa tim nema veze niko od braće Vučić. Po meni, mislim da se ona malo istrčala, ne zna da li je neko omogućio da se izbriše neki razgovor, čuli smo da to postoji kao mogućnost - naveo je Borović u gostovanju na TV Nova u emisiji "Među nama" i dodao:

- Dovoljno je bilo da saopšti da postoji komunikacija između Gašića i samog Koluvije, ali nema veze. 

Nebojša Krstić, analitičar, reagovao je na ovu Borovićevu izjavu, upitavši da li to znači da je Zorićeva rekla više nego što je neko planirao ili predvideo da kaže.

- Šta znači "Jelena Zorić se istračala"? Rekla je nešto što nisu predvideli da kaže? - napisao je Krstić na Tviteru kao reakciju na snimak Borovićevog gostovanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading